Over mij


Kristalblauw is een blog over vanalles en tegelijk helemaal niets. Groots geluk zit in de allerkleinste dingen, wordt wel eens gezegd, en daar kan ik het zelf alleen maar mee eens zijn. Via deze blog hoop ik dan ook anderen te kunnen inspireren om positief in het leven te staan. Dat klinkt misschien groter dan het is. Ik hoop hier te kunnen delen waar ik blij van word, en dat iemand anders daar dan misschien blij van wordt. Zo simpel is het eigenlijk. Mijmeringen over het leven op z'n positiefst.

Gelukkig zijn wil al wel eens makkelijker gaat als je lief bent voor anderen. Niet alleen voor mensen (dat uiteraard ook), maar ook voor onze planeet. Ik probeer dan ook regelmatig tips te geven om ecologisch door het leven te gaan. Daar wil ik ook mee aantonen dat je daarvoor niet minder hip of meer geitenwollensokkig hoeft te zijn.

Ik ben Paulien, het meisje achter Kristalblauw. 21 jaar oud, studente toegepaste psychologie en zangeres bij Scala. Daarnaast geniet ik in mijn vrije tijd graag van een goed boek, een serie of een uitstapje naar mijn hometown Antwerpen. Heb je nog een vraag voor mij? Die mag je uiteraard altijd stellen.


Opmerking: tenzij anders vermeld worden alle foto's door mij gemaakt. Wil je iets gebruiken op jouw eigen blog? Dat mag, maar doe dit dan wel met vermelding. Ik vermoed en hoop dat deze mededeling eigenlijk overbodig is, en dat jullie zelf  zo slim zijn om dit te weten :-)


Subscribe